Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php74/sess_verifone-notice, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/hiusfaib/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-gateway-verifone/includes/wc-verifone-notice.php on line 20

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php74) in /home/hiusfaib/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-gateway-verifone/includes/wc-verifone-notice.php on line 20
TopFiber 3:n tuotteen hiusten tuuhennus setti - TopFiber

TopFiber 3:n tuotteen hiusten tuuhennus setti

62,70 

TopFiber 3:n tuotteen hiusten tuuhennus setti.

Setti sisältää:

TopFiber thickening shampoo

Tuuheuttava shampoo ohuille ja ponnettomille hiuksille. Antaa rakennetta ja tuuheutta litteydestä kärsiville hennoille hiuksille. Pesee hellävaraisesti ja jättää hiukset kimmoisiksi, vaikutusaika noin 2 minuuttia ennen huuhtelua. Pääraaka-aine Rice-Protein.

 

TopFiber Thickening hoitoaine

Tuuheuttava hoitoaine. Hoitaa ja tekee hennoista hiuksista jäntevät ja tuuheammat, hiukset näyttävät luonnollisilta eivätkä näytä rasvaisilta. Vaikutusaika 2-3 min. Pääraaka-aineet Rice protein ja Polyguatermium-67.

 

TopFiber Hiusseerumi

Tuuheuttava rakennesuihke hennoille hiuksille. Antaa rakennetta ja jäntevyyttä ponnettemille hiuksille. Viedään hiuksiin suihkuttamalla kostutettuihin käsiin ja hierotaan pyörivin liikkein pituuksiin Pääraaka-aine Polyguatermium-110. Suositellaan kuivausta tai föönausta parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Lopputulos puhtaat luonnolliset ja jäntevät hiukset.

 

Tuotteen alin myyntihinta viimeisen 30 vrk:n aikana: 62,70 

Osasto: